Steenhagen
Recensies

Recensies

Bertran Hallink

Wij zochten een Mini en vonden er een bij Arjan Steenhagen Auto’s voor een nette prijs. Een plaatje van een auto, alle boekjes en facturen erbij, zoals we dat graag zien. Arjan gaf een nette inruilprijs voor ons ouwe wagentje. De deal was snel rond en niet in de laatste plaats kwam dat doordat het vertrouwd voelde. De auto was heel snel klaar en de aflevering was keurig en met persoonlijke aandacht. Na een dag gaf de Mini een motormanagementstoring. Dit was snel uitgelezen en bleek een klein euvel mbt de injectoren. Dit werd binnen garantie gerepareerd en ook nog eens heel snel. Al met al een goede ervaring. We gaan een volgende keer zeker weer naar Arjan Steenhagen toe!

Fam. Dorgelo

Uitermate vriendelijk ontvangen, zeer goede service en een hele goede deal gesloten. Zeer vakbekwaam.
Nu weer een auto gekocht en wederom zeer tevreden. We hebben nu twee auto’s gekocht in zeer goede staat. Veel auto voor een scherpe prijs. Wederom zeer vriendelijk ontvangen. Wederom goede service! Wij zijn erg blij met onze auto’s!

Radboud Schonenburg

Een autobedrijf dat zijn woord na komt. Wij hebben een Mercedes station gekocht bij Steenhagen auto,s. Na thuiskomst (ca. 100 km rijden) bleek de auto niet goed te lopen. De eigenaar van Steenhagen Auto,s gebeld en deze kwam direct met een oplossing. We hebben een leen auto gekregen en hij heeft de Mercedes gerepareerd ( naar mijn idee geen goedkope reparatie). Hij heeft ons constant op de hoogte gehouden en foto,s gemaakt van de nieuwe onderdelen en reparaties.

Vriendelijk, oplossend en afspraak is afspraak!!

D Eshuis

Zeer goed geholpen en vriendelijk ontvangen met een goede service, zeker voor herhaling vatbaar

Judith

Zeer aangenaam ontvangst. Vriendelijke en betrouwbare mensen.
Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe Suzuki Swift

Corinne Baarssen

Vandaag heb ik een erg mooie auto gekocht bij Steenhagen auto’s. Zeer tevreden met deze aankoop en met de gezellige en hartelijke ontvangst. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Ik kom hier zeker terug!

Magazijn Milano Infra BV

Zeer nette auto gekocht voor ons bedrijf. Duidelijk taal en netjes afgehandeld.

We zijn zeer tevreden over ons aankoop.

Steen Hagen auto’s bedankt voor de service.

Proef en Geniet

Arjan is een prettige en betrouwbare persoon om zaken mee te doen. Geen garantie tot de voordeur maar altijd denken in oplossingen en net altijd iets extra’s doen. Mooi aanbod in auto’s voor een nette prijs.

Leoni Klimstra

Wij hebben hier een tweede auto gekocht. Het is aan te raden om hier even een kijkje te nemen. Deze mensen zijn eerlijk en ook nog eens gastvrij. We kregen een heerlijk kopje thee en koffie.
De auto rijdt als een tierelier. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de goede service.

Klaas Meijer

Hele goede service en een betrouwbaar adres heb ik ervaren. Top !!

Saskia Vermaesen raadt Steenhagen auto’s aan.

Goede service. Ontzettend vriendelijke en warme mensen !! Ben heel blij met mijn auto.

Kellee van Haastert raadt Steenhagen auto’s aan.

Vandaag een super mooie bmw 528i f10 high executive mogen ophalen , nette afhandeling van verkoop en inruil van mijn auto , trrkhaak netjes erop gezet en nieuwe apk , zeker een aanrader en de auto ging niet eerder mee voordat hij grondig was nageken top service!! bedankt!

Jacqueline Gasthuis raadt Steenhagen auto’s aan.

Leuke auto gekocht voor onze zoon,top service,
Vriendelijke mensen,moeite waard om een bezoekje te brengen